به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، سعید نورایمانی افزود: براساس این مصوبه همه دستگاههای مرجع باید زمینه لازم برای متقاضیان مجوز کسب و کارها را فراهم کرده تا بتوانند در سامانه ملی مجوزهای به آدرس https://mojavez.ir بارگذاری کنند.
وی گفت: در این سامانه فرد با انتخاب دستگاه مربوطه برای اعطای مجوزش و اعلام آدرس محل کسب و کار و بارگذاری مدارک، باید بعد از ۱۵ روزکاری نتیجه درخواست خود را دریافت کند.
وی اظهار داشت: بر اساس گزارش استخراج شده از درگاه ملی مجوزهای کسب و کار ، در یک سال اخیر، ۱۰۶۴۷ مجوز به صورت برخط (غیر حضوری) صادر شده و همچنین ۱۴۳۳ درخواست در صف صدور و ۲۱۰۴ درخواست در دست بررسی می باشد.
وی گفت: بر اساس گزارش استخراج شده از درگاه ملی مجوز های کسب و کار در خصوص نوع مجوزهای مورد درخواست، جواز کسب و کار خانگی قالیبافی با ۳۸۷۴ درخواست بیشترین تقاضا را در استان داشته و بعد از آن به ترتیب، تأسیس واحد تولیدی و صنعتی، کسب و کار خانگی خیاطی لباس، تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد، کارت عضویت دامداری روستایی و غیر صنعتی، بهرهبرداری واحد تولیدی و صنعتی، کسب و کار خانگی پرورش گوسفند و بز، فعالیت اکتشاف معدن، به عنوان ۱۰ مجوز پر درخواست استان بوده است.
معاون اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد ادامه داد: از نظر سازمانهای صادر کننده مجوز، بیشترین درخواست مربوط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۹۳۸۱ درخواست و کمترین درخواست نیز در بین دستگاهها مربوط به اداره استاندارد با ۲ درخواست می باشد.
وی گفت: در خصوص وضعیت عملکرد شهرستانهای استان در صدور مجوز بر اساس آمار، شهرستان یزد بیشترین و شهرستانهای زارچ و مروست کمترین درخواست را داشته اند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 07,نوامبر,2024